Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ S-a pensionat și s-a apucat de încălcat legea. Un bărbat de 66 de ani, planta și vindea marijuana

S-a pensionat și s-a apucat activ de grădinărit. Doar că plantele pe care le cultiva l-ar putea băga după gratii.

Este cazul unui bărbat de 66 de ani din Anenii Noi care planta cânepă, prepara marijuana, apoi o vindea pe teritoriul țării. Acesta a fost însă pârât la poliție, iar recent, oamenii legii s-au dus la el acasă pentru a verifica informația. Oamenii legii au depistat acasă la suspect marijuana în valoare de 50.000 de mii de lei, dar și un aparat făcut manual pentru consumul de droguri, un cântar la scară mica și bani, cel mai probabil obținuți din vinderea substanțelor narcotice.

Poliția a stabilit că suspectul a mai fost anterior judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni. Prin urmare, drogurile au fost confiscate și transmise experților de la Centrul-tehnico criminalistic. Dacă rezultatele expertizelor vor demonstra că substanțele depistate acasă la bărbatul de 66 de ani sunt narcotice, suspectul riscă până la șapte ani de detenție. Poliția continua investigațiile.

echipa.md


Moldova

Caz tragic la Ungheni: Un copil de 15 ani s-a înecat într-un lac

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat în lacul din apropierea satului Zagarancea, raionul Ungheni

Potrivit organelor legii totul s-a petrecut la ora 16.40, transmite Telegraph.md.

Cadavrul minorului fiind extras la ora 17.48.

Alte circumstanțe se stabilesc.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un adolescent a intrat cu motocicleta într-un copac și a murit

Un adolescent a murit pe patul de spital, după ce s-a izbit violent cu motocicleta într-un copac

Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16:20, pe drumul care face legătura dintre localitățile Larga și Cotiujeni, din raionul Briceni, transmite Deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, adolescentul în vrâstă de 17 ani se deplasa cu o motocicletă de model Kawasaki Tenzor, cu plăcuțe de înmatriculare de Italia, când a pierdut controlul ghidonului și a ajuns într-un copac.

În urma impactului, motociclistul a fost preluat de o ambluanță,  însă din nefericire a murit în drum spre spital.Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un bărbat reținut pentru furt de bani dintr-un magazin de carne

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor a mun. Chișinău, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani, pentru comiterea unui furt.

Cazul a avut loc la data de 27 aprilie, în timp ce bărbatul se afla în incinta unui magazin alimentar amplasat pe str. Calea Orheiului, folosindu-se de neatenția angajatei, a sustras din sertarul de casă mijloace bănești, după care a părasit locul infracțiunii. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 3 400 lei.

Urmare a acțiunilor de investigație și de urmărire penală dispuse de către forțele de ordine, suspectul a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunost vinovăția.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza semnelor constitutive ale componenței de infracțiune prevăzute de art.186 CP Furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 ore la 240 ore sau cu închisoare de până la 4 ani.


Citește mai departe

topul săptămânii