Rețele de socializare

Moldova

/VIDEO/ Momentul unui impact violent, în sectorul Botanica, surprins de o cameră de bord

Un accident de circulație, pe una din străzile capitalei a fost surprins de o cameră de bord. Totul s-a întâmplat în data de opt aprilie, pe strada Independenței din sectorul Botanica al capitalei.

În secvența video se vede cum un șofer vrea să vireze la stânga, iar în acel moment, din spate, o mașină care se deplasa pe contrasens lovește celălalt vehicul. După ce imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare, internauții au început să comenteze activ situația. Unii dintre ei sunt de părerea că, cel mai probabil, șoferul care se deplasa din spate nu ar fi observat că celălalt conducător auto intenționează să vireze la stânga și ar fi vrut să-l depășească neregulamentar, trecând peste linia continuă care delimitează sensurile de circulație.

Alții însă consideră că de vină s-ar face cel din față, deoarece înainte de a vira la stânga trebuia să se asigure că-i este permisă trecerea. Preliminar, impactul nu s-a soldat cu victime.

Conform legii, șoferul  care va fi găsit vinovat va plăti o amendă de până la 1500 de lei, dar și se va alege cu șase puncte de penalizare.

echipa.md


Moldova

Caz tragic la Ungheni: Un copil de 15 ani s-a înecat într-un lac

Un minor în vârstă de 15 ani s-a înecat în lacul din apropierea satului Zagarancea, raionul Ungheni

Potrivit organelor legii totul s-a petrecut la ora 16.40, transmite Telegraph.md.

Cadavrul minorului fiind extras la ora 17.48.

Alte circumstanțe se stabilesc.


Citește mai departe

Moldova

/FOTO/ Un adolescent a intrat cu motocicleta într-un copac și a murit

Un adolescent a murit pe patul de spital, după ce s-a izbit violent cu motocicleta într-un copac

Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16:20, pe drumul care face legătura dintre localitățile Larga și Cotiujeni, din raionul Briceni, transmite Deschide.md.

Potrivit datelor preliminare, adolescentul în vrâstă de 17 ani se deplasa cu o motocicletă de model Kawasaki Tenzor, cu plăcuțe de înmatriculare de Italia, când a pierdut controlul ghidonului și a ajuns într-un copac.

În urma impactului, motociclistul a fost preluat de o ambluanță,  însă din nefericire a murit în drum spre spital.Citește mai departe

Moldova

/VIDEO/ Un bărbat reținut pentru furt de bani dintr-un magazin de carne

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor a mun. Chișinău, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani, pentru comiterea unui furt.

Cazul a avut loc la data de 27 aprilie, în timp ce bărbatul se afla în incinta unui magazin alimentar amplasat pe str. Calea Orheiului, folosindu-se de neatenția angajatei, a sustras din sertarul de casă mijloace bănești, după care a părasit locul infracțiunii. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 3 400 lei.

Urmare a acțiunilor de investigație și de urmărire penală dispuse de către forțele de ordine, suspectul a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunost vinovăția.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza semnelor constitutive ale componenței de infracțiune prevăzute de art.186 CP Furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 ore la 240 ore sau cu închisoare de până la 4 ani.


Citește mai departe

topul săptămânii